CATERING


VJENČANJA


Restoran 'Stari Hrast' mjesto je vjenčanja vaših snova. U prekrasnom ambijentu za vas ćemo organizovati tradicionalno ili intimno vjenčanje. U prilagođavanju prostora vašim željama naša dodatna vrijednost su inspiracija i kreativnost. Vašem posebnom danu prilagodit ćemo maštovit menu, obogaćen vrhunskim delicijama, temeljen na vašim zamislima i našem dugogodišnjem iskustvu.


PORODIČNE RADOSTI


Uz vas smo i u vašim posebnim životnim trenucima. Organizujemo proslave rođendana, krštenja, godišnjice braka i svih ostalih trenutaka koje želite sačuvati u sjećanju. Slavlje ćemo prilagoditi vašim željama i potrebama, na vama je samo da se prepustite i vjerujete nam.


BUSINESS EVENTS :: POSLOVNI SASTANCI


Restoran 'Stari Hrast' idealno je mjesto za sve vaše poslovne evente, uz kapacitet od cca 40 unutarnjih sjedećih mjesta te cca 60 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi. Želite li predstaviti vašu firmu klijentima, proslaviti važan poslovni dogadjaj ili jednostavno zadiviti poslovne partnere i suradnike, za sve ovo pobrinut će se ugodno i stručno osoblje restorana 'Stari Hrast'.